tisdag 22 februari 2011

Moi har gästat ett gym idag.....

Ja, tänk! JAG har vart på ett gym. I en timme och en kvart. Nej, jag har INTE skaffat gymkort. Hu, det ligger för långt hemifrån. Lönar sig inte. Det här är en engångsföreteelse. Jag skyller på kylan. På grund av den blev det nu så. Jag har i gott minne att jag brukar inte vara lagom när jag företar mig något. Idag blev det lagom. Kanske för lagom. Jag antar det är meningen man ska ta ut sig fullständigt men av hänsyn till maskinerna tog jag det lagomt.

Gång mattan/ saken gungade oroväckande och lät så jag promenixade i stadig takt drygt 30 min på den. Den höll. Cykeln var en trevlig stadig sak som jag använde i drygt 20 minuter. Tills den började låta och vina. Då var det dags lägga av. Stolcykeln var en otrevlig historia, obekväm och det kändes som att man satt och pöste över. Usch! Den uppförde sig inte konstigt alls men jag trivdes helt enkelt inte med den. Inte heller med crosstrainern. Den SER ju användarvänlig ut men hu för att använda den!

Tittade lite på vikt/tyngdlyftarprylarna. Mhm och jaha... Lyfte lite hantlar, bicepsrörelser. Sen fick det vara bra. Med axelskadan får jag vara försiktig. Cyklade lite mer och sen var det bra med min lagoma motion på detta gym som kryllade av folk som såg ut att veta vad de gjorde. Jag kände mig rätt malplacerad. Väl hemma har jag tagit trapporna sex gånger på raken och småjoggat på stället, stretchat armar och ben, tagit en härlig dusch och nu häller jag i mig vatten.

Nog är det bra att gymmen finns för de som vill dit. Jag föredrar naturen, skog, berg, ängar och blåa vatten. jaja, vitt fruset vatten då, än så länge.
OCH en härlig, lagom ute-temperatur!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Nyckelord: lagom temperatur. Det finns inget lagom med våra -29 sepegrader!! ARGHH

norrskensflamman sa...

Vad har hänt? Är du sjuk eftersom du har gått ut så hårt? vet du inte att lagom är bäst? Den enda motion som jag idkar är att jag hoppar över sportsidorna i tidningen. Jag måste tänka om.