torsdag 21 oktober 2010

nedräkning till helg

Jobbar idag och har en riktigt lång dag i morgon. Sen är det helg med förhoppningsvis tre lediga dagar. Hemmets sysslor har varit eftersatta de senaste veckorna så i helgen blir det till att jaga damm, göra astma och allergivänligt överallt. Det är ju inte meningen man ska bli sjukare av att komma hem. Gubben har lagt till sig med ovanor och gör så lite som möjligt inomhus. Månntro han påverkats av sin omgivning? Han är då inte som förr. Det är då Lilla mamman och jag rörande eniga om. Nåja, det inte andra gör får man göra själv. Det som är så skönt är efteråt. Då man VET att det är RENT i vartenda skrymsle och vrå.

Längtar efter en svag jasmindoft i hemmet. Hmm, hur ska man göra då? Får fundera på det.... kanske googla på det. Rätt vad det är får man nya tips och idéer.
Google är bra.
Himla bra.

1 kommentar:

norrskensflamman sa...

Så tråkigt att du ska va i dammet å städa när du kommer hem.Det skulle väl varit gjort eftersom du inte bor hemma på veckorna.Att få städa efter gorm varje helg kan väl inte va på ditt ansvar. Kanske du skulle va borta nån helg å säga att du nte kan komma hem till dammet. Då blev det nog andra bullar i nästet.