onsdag 18 november 2009

En alldeles vanlig dag

Idag har jag inte gjort något speciellt alls förutom det vanliga. Lyckades fixa andra tabletter åt pappa istället för dem han inte tålde. Det fordrade en hel del telefonpassning. Ni vet, man ringer dit och de ska ringa upp. De ringer upp och tar reda på vad man vill. Innan man gör något ska läkaren konsulteras och de ringer upp igen och lämnar slutligt besked och information. Sånt tar hur mycket tid som helst.

Har lagat mat, plockat ur diskmaskinen, stört mig på att gubben lämnat soporna hemma, stört mig på det vansinnigt fula köksgolvet men det gör jag jämt så det e inget nytt. Golvet alltså. Druckit alldeles för lite så just nu i skrivande stund är jag törstig som attan. och trött. En håglös dag utan energi har det vart. Totalt händelselös.

Hoppas jag är piggare imorgon. Då ska jag hämta glasen till lyktorna! Titta till mina föräldrar och lämna lite mat där i frysen. På kvällen vara barnvakt medans lilla mamman går på bio. Det blir skönt med miljöombyte.

Fredag är inbokad till AF och soc. Suck. Så trist.

2 kommentarer:

Agneta sa...

Tänk dig att du har haft fullt upp trots arbetslös hihi...Vad händer om du jobbar???? hihi...Ha det bra och samla kraft! Kram

Destiny sa...

Jaa, tur jag inte jobbar så mycket som det blev nu med mor och far!