fredag 6 november 2009

jag är sluuuut

Inte hann jag nå mer än de där sex lådorna så vart det middag. Det är inte bara byta handtag. Näää, det ska borras och nya skruvar anpassas. VARTENDA lådhantag satt på ett annorlunda vis än den föregående. Jag fick använda hela min uppfinningsrikedom för att få de jädrans handtagen att sitta! Lagade middan och sen tog orken slut. Nu är jag knäckt. Helt slutkörd.

En stackars mus gick i fällan. Alldeles dö e den. Stackarn. Tänk om det e en hon. med en massa musbarn nånstans. Stackars musbarn. Jag vill inte ha in dem men jag vill int ta ihjäl dom heller. Pluttenuttmössen. De försöker ju bara överleva. Det är kluvet för mig när det gäller möss. Jag får inte spatt av dem men de är ju ohygieniska tyvärr. Gubben fick tömma fällan. Å veet ni vad han gööör?!!!! Slänger musen i soporna och lägger fällan bredvid kranen på diskbänken. Uääääähhh! Nog för att jag haft sorkfeber men ändå. Jag vill ha hem en jätteflaska desinfektionsrengöring av värsta bakterieochvirusdödande sort!

Nu ska jag gå opp på ovanvåningen och ta en dusch under snetaket och njuta av det färgglada prickiga draperiet. Lilla mamman skrev nyss på sin blogg lite kusligt om sin dusch. Den här lilla söta duschen är ljusår från kusligheter och hitchcock. Ingen röst som manar. En trevlig liten spegel där man ser så lite som möjligt. Här finns bara små speglar. Självbedrägeriet frodas.

Slutsvamlat. Nu går jag. Ha en härlig fredag!

1 kommentar:

Agneta sa...

Du är duktig att vara hantverkare. Det är ju roligt att göra med praktiska grejor än bara vara på kontor :-) Behöva lära mig lite mer ang som snickare då vågar man göra mer själv och inte behöva be min gubbe. hihi. Kramm