tisdag 26 maj 2009

Konsumerar

pappersnäsdukar från DollarStore i mängder.
Såg att korparna förde ett väldans liv härute.
Gaah! En soppåse hade de fått tag i. Åsså blåser det. Det var bara ta på sej, gå ut, plocka sopor runt hela gården. Idag är det skottpengar på korpar här. Tur för dem att jag inget skjutvapen har. Att det ska vara så j-a roligt tömma soppåsar?! Tog resten av hushållets sopor oxå och slängde allt i sophuset. Nu orkar jag inte mer. Ska krypa isäng igen. Läser en deprimerande bok. Sen har jag en skräckis som väntar på att bli läst.
Fast jag har blivit blasé. Skräckisar är inte som de var förr. Eller så är det jag som inte är som förr.

Det är konstigt... jag känner ju att jag är sjuk och jag orkar verkligen ingenting. Ändå går jag och känner efter om jag inte ändå kan räfsa, eller åka till jobbet, eller passa lillan ikväll, eller .....
Sjukt. Andra gånger kan jag ju göra ingenting alls och det bekommer mig inte ett dyft. Bara för jag nu ÄR begränsad så stör jag mig totalt på det.

Nu ska jag konsumera böcker och pappersnäsdukar.

2 kommentarer:

norrskensflamman sa...

Nog är det sjukt alltid.Kanske för att du är just sjuk idag.Slappna av,dra täcket över ögonen,VILA.Det dåliga samvetet som du har nu och absolut inte behöver ha kan du slänga till korparna eller i soporna.Krya på dig fort nu så du kan räffsa, passa barnen och allt det andra.Skynda dig så att du går i väggen fortast möjligt. KNASFIA kram på dig.

Ulliz sa...

Krya på dig Vännen!Pössen